Meeting Agenda  

March 18, 2015 – 9:30am – 12:00pm

Location: Veterans Hall, Hwy 26, West Point, California

Meeting Facilitator:      Julia Stephens

 

No. Agenda Item Est. Time Minutes
1 Call To Order 09:30  
2 Participants Introduction
3 Modifications and/or Approval of Agenda 09:35
4 Approval of Previous Meeting Minutes
  Review of previous meeting action items

1.        L Crabtree – follow-up on location of 1911 ENF data set

9:40
5 Admin Work Group – C Koos Breazeal

1. Funding updates

2.  Facilitators needed:  April; May;  June – Reuben Childress

9:45 5 min
6  Planning Work Group –   Kendal Young

 

9:50 5min
7  Operations Work Group –  John Heissenbuttel

 

9:55 10 min
8   Pat McGreevy – Update on Public Outreach

 

10:05 20 min
9  PRESENTATION  Tad Mason  – Biomass Sourcing Update 10:25     30 min
 10  Over-Snow-Vehicles EIS – Teresa McClung

 

10:55 25 min
11    SCALE discussion (reference documents sent 3/10/15) 11:20

 

15 min
12   Website discussion 11:35 5 min
13  Wilseyville update – S Wilensky 11:40 10 min
14 Finance work group restart – All 11:45 5 min
15 Action item review 11:55
16 Upcoming Events/Meetings/Conferences/announcements

 

  Adjourn – Next meeting March 18, 2015 Veterans Hall, Hwy 26, West Point 12:00

 

 

Categories: Agendas
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: